Kwaliteit

Onze kwaliteit ligt in onze kleinschaligheid, persoonlijke benadering en flexibiliteit. Wij kunnen snel schakelen als het nodig is en denken in oplossingen. Naast onze basisdiensten transport en warehousing bieden we bovendien ook een aantal Value Added Services zoals bemonsteren en het verzorgen van gasmetingen en het versturen van EDI berichten. Echter, onmisbaar voor een juiste behandeling van uw goederen is een adequate kwaliteitscontrole. Door middel van ons moderne kwaliteitsborgingsysteem kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. Onze BRC, AEO, Skal en ISO9001-certificeringen spreken voor zich. Al zijn wij ervan overtuigd dat kwaliteit een gewoonte is en geen systeem.

 

Onze certificeringen

BRC

Het BRC-S&D (Storage and Distribution) certificaat toont aan dat wij voldoen aan de eisen van voedselveiligheid die zijn gesteld door het British Retail Consortium (BRC). Deze certificering biedt zekerheid over de beheersing van het opslag- en distributieproces van voedingsmiddelen en bijkomende diensten zoals bemonstering en transport. BRC-certificering garandeert een heldere analyse van de risico’s, de beheersing ervan en een continue verbetering van voedselveiligheid.
Lees meer

 

AEO

Met het AEO-certificaat van de douane hebben wij de status van Authorised Economic Operator. Dat biedt u allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo hoeven wij onder andere minder fysieke- en documentcontroles te ondergaan en krijgen wij voorrang als we voor controle zijn geselecteerd. Dit zegt iets over de kwaliteit en de veiligheid die wij in acht nemen. Dat scheelt tijd, zorgen en geld.

Lees meer 

 

Skal

Elk bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen, exporteren of opslaan moet hiervoor door Skal gecertificeerd zijn. Dit is een Europees keurmerk dat hoge eisen stelt aan onder andere de traceerbaarheid, (gescheiden) opslag, veiligheid en vervoer van biologische producten door middel van controleprotocollen en risicoanalyses waar wij als bedrijf aan voldoen.
Lees meer

 

ISO 9001

ISO 9001 specificeert Europese eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat moet aantonen dat het bedrijf in staat is consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving. Ook moet dit bedrijf actief klanttevredenheid te verhogen door het systeem doeltreffend toe te passen, inclusief processen voor verbetering van het systeem én consequent voldoen aan eisen van klanten en aan eisen vanuit wet- en regelgeving.

 

ICT & automatisering

Wij beschikken over een flexibel en geavanceerd Warehouse en Transport Management Systeem (Centric) dat in samenwerking met Gevers Informatietechnologie continu en real time inzicht geeft in uw actuele voorraad en in alle logistieke bewegingen. Specifieke wensen met betrekking tot uw kwaliteitssystemen of logistieke stromen kunnen wij bovendien altijd invoeren.

 Onze voertuigen zijn uitgerust met boardcomputer en een Track & Tracesysteem. Alle goederen die door ons behandeld worden, zijn dus door middel van registratie bij inslag, opslag en uitslag en vervolgens in ons volgsysteem tijdens transport, te allen tijde te traceren.

 

Maatwerk

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit een gewoonte is en geen systeem. Onze flexibiliteit ligt verankerd in onze kleinschaligheid: laagdrempelige communicatie en korte lijnen maken het mogelijk met u mee te denken in maatwerk en oplossingen. Juist als er spoed in het spel is, kunnen wij snel met u schakelen.

 

Ons enthousiaste team is op werkdagen tussen 7.30 en 19.00 uur bereikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of kennismakingsgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

CONTACT

ABR.DE HAAN LOGISTICS
Edisonweg 37
2952 AD Alblasserdam
T: +31 (0) 78 - 691 77 38
F: +31 (0) 78 - 691 76 78
info@abrdehaan.nl