Transport & Distributie

Wij verzorgen distributie en containertransport door heel de benelux met eigen chauffeurs of partnerorganisaties. Onze vloot bestaat uit 25 vrachtwagens in verschillende configuraties, stuk voor stuk uitgerust met boardcomputer en Track & Tracesysteem. Onze kleinschaligheid stelt ons in staat om flexibiliteit en maatwerk te kunnen bieden, juist als er spoed bij komt kijken. Wij verzorgen indien gewenst een gasmeting in uw container en crossdocking maakt het mogelijk om uw transport zo efficiënt en dus goedkoop te laten verlopen.

 

Wegtransport

Onze vloot bestaat uit 25 vrachtwagens in verschillende configuraties, waaronder city trailers, bakwagens en opleggers met vaste kap of voorzien van schuifzeilen. Al onze wagens zijn uitgerust met een boardcomputer en Track & Tracesysteem zodat u te allen tijde een actueel inzicht heeft in de logistieke beweging van uw goederen.

 

Door de gunstige ligging van ons logistiek centrum aan de A15 en centraal aan de grote verkeersaders van Nederland zijn wij in staat om snel te schakelen. U kunt bij ons terecht voor het transport van containers, pakketten of slechts één pallet, maar ook complete auto’s en groupage behoren tot de mogelijkheden. Ook bieden wij totale logistieke concepten waarbij het voertuig in uw huisstijl kan worden uitgerust. Wij maken gebruik van crossdocking in ons eigen warehouse, om uw transport zo efficiënt en dus goedkoop mogelijk te laten verlopen.

 

Wij zijn door de jaren heen in heel Europa duurzame samenwerkingsverbanden aangegaan die ons in staat stellen u een betrouwbaar Europees distributienetwerk te kunnen bieden. Mail of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Distributie

Onze kleinschaligheid maakt het mogelijk maatwerk te bieden in de verwerking van uw orders, in het bijzonder als er spoed bij komt kijken. Uiteraard bieden we order picking principes als first in, first out, etc. Uitgaande goederen worden na registratie vervoerd naar de eindbestemming. Middels ons Transport Management Systeem is Track & Trace beschikbaar. Wij leveren koeriers- en pakketdiensten en kunnen dagelijkse transporten, van kleine pakketjes tot pallets en groter, verzorgen binnen de Benelux en Duitsland.

 

Containertransport

Ons logistiek centrum bevindt zich in Alblasserdam, ideaal gesitueerd tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk. Wij halen uw containers op in de haven en brengen ze indien gewenst naar opslag of direct naar uw klant. In ons logistiek centrum zorgen wij indien gewenst voor verdere behandeling zoals het strippen en palletiseren van de containers. Ook het weer stuwen van containers behoort tot onze mogelijkheden.

 

Het uitvoeren van een gasmeting is een belangrijk en vaak verplicht onderdeel van zeecontainertransport. Wij kunnen deze gasmeting voor u verzorgen. En blijkt het nodig om de container te ontgassen, dan regelen wij dat ook. U ontvangt het rapport Gasvrijverklaring direct in uw mailbox.

 

CONTACT

ABR.DE HAAN LOGISTICS
Edisonweg 37
2952 AD Alblasserdam
T: +31 (0) 78 - 691 77 38
F: +31 (0) 78 - 691 76 78
info@abrdehaan.nl